Sunday 20 January 2013

Dušā ar LUSH No.2


Turpināšu savu iesākto ar nelielu review. Šoreiz, tāpat kā iepriekšējo reizi, arī apskatīšu 5 produktus: Matu Dakteris, Aiša, Okeāna Sāls, Lietus Vīrietis un Muskuļu Maģija. Nosaukumi, manuprāt, ir vienkārši lieliski un piesaistoši. Taču Tev ir kārtējā iespēja palasīt par manām svētajām dušas izklaidēm.

1) Sāksim ar matu masku Matu Dakteris (angliski – Hair Doctor). 
Sastāvs: īru sūnu pūderis, Fullera zeme, kokosriekstu, žožobas, mandeļu, piparmētru eļļas, rozmarīns, sarkanā henna
Paredzētais efekts: piešķirt matiem spīdumu un kopt galvas ādu.
Iezieķēju šito brīnumu visā matu garumā, bet tā īpaši ierīvēju galvas ādā. Pēc brīža parādījās kutinoša sajūta no piparmētrām un (cik forši, ka es to darīju no rīta) es beidzot pamodos. Piparmētras jau vienmēr svaigas bijušas un visādā ziņā atvēsinošas (mojito tak arī liek klāt). Kopumā masku matos noturēju apmēram 1h un tad matus izskaloju un izmazgāju ar Neptūnu un Okeānu. Mani mati, manuprāt, nekad nebija bijuši tik mīksti un spīdīgi. Anyways, tā kā manai galvas ādai in general nav vajadzīga īpaša kopšana, par tās saārstēšanu nevaru neko piebilst, taču tajā trakajā internetā klīst baumas, ka tas esot brīnumlīdzeklis pret niezošu un apsārtušu galvas ādu.

Cena 5.40Ls/gb. (maniem matiem pietika ar nelielu daudzumu iepakojuma, bet tiem, kuriem ir ūbergari mati noteikti aiziet vismaz ½ iepakojuma.)

2) Turpinām, turpinām! Nākamais, ko gribēju izmēģināt, bija sejas maska Aiša (angliski- Ayesha). 
Sastāvs: Fullera zeme, medus, laima ziedi, sparģeļi, svaigi kivi, kaolīns, rožu absolūts, pačūlijas eļļa
Paredzētais efekts: ātrs, īslaicīgs liftinga efekts
Hvz, kas ar to liftinga efektu, jo man tāds pagaidām nav nepieciešams, taču aromāts ir fantastisks un sajūta ir patīkami savelkoša. Masku ir viegli uzklāt, jāuzgaida 10-15 minūtes un tad ar apļveida kustībām jānomazgā nost. Efekts man patika, ādai parādījās tāds dabīgs mirdzums un sajūta bija mitrinoša (tas laikam dēļ sastāvā esošā medus). Lai nu kā šī maska ir paredzēta nobriedušai sejas ādai (lasi – tavai mammai, tantei vai omei). Iesaku uzdāvināt, viņas būs pateicīgas par iespēju uz neilgu laiku atkal atcerēties jaunības dienas. Un kas zina, ja lietos regulāri, varēs efektu padarī ilglaicīgāku. Vēl viens interesants aspekts ir tas, ka visas sastāvdaļas ir absolūti svaigas, līdz ar to maska jāglabā ledusskapī un tai nav ilgs termiņš. Taču tas ir to vērts!

Cena 6.30Ls/gb.

3) Pēc maskas nomazgāšanas, noskrubēju seju ar Okeāna sāli (angliski – Ocean Salt). 
Sastāvs: augstākā labuma jūras sāls, svaigu greipfrūtu piejaukums, laims, avokado sviests, kokosriekstu eļļa u.c. labumi
Paredzētais efekts: attīrīt sejas ādu no atmirušajām šūniņām + mitrināt to
Jā, paredzētais efekts piepildījās! Man vienmēr ir licies, ka sāls brutāli varētu sausināt manu ādu, taču kokosriekstu eļļa to lieliski izlabo. Priekš manis, iespējams, sāls graudiņi ir par spēcīgu, tādēļ neieteiktu cilvēkiem ar pārāk jutīgu ādu. Uzskatu, ka šis skrubis būtu lielisks cilvēkiem ar problēmātisku un taukainu sejas ādas tipu. Sajūta pēc skrubēšanas ir ļoti svaiga un atgādina kārtīgu karstu vasaras dienu jūras krastā (ja vien tu nemazgājies akā, kurā auksts ūdens).

Cena 6.80Ls/120g un 12.30Ls/250g (tā kā vienai lietošanas reizei pietiek ar mazu kriksīti, abi iepakojumi šķiet gana lieli, lai gan iesaku sākumā uzjautāt testeri superīgajām LUSH pārdevējām, respektīvi, man :D)

4) Tā kā es dievinu medu, lieku to vienmēr klāt savai ikdienas tējai, izdomāju nomēģināt un pēc tam arī iegādājos savu mīļāko no LUSH dušas želejām – Lietus vīrietis (angliski – It’s raining men) 
Sastāvs: medus (protams), mežrozītes (awww), lotus ziedi (srsly?), tīģerlilijas (srsly?x2), saldo savvaļas apelsīnu eļļa, bergamota eļļa
Paredzētais efekts: izbaudīt medus un ziedu prieku savā slepenajā dziedāšanas stūrītī (atceries, duša nav mikrofons, kaut gan, gribot negribot, gribas dziedāt šo dziesmu 
)
Ja veikalā, ostot šo želeju no pudelītes, man tā sākumā nepatika, jo smarža likās pārāk spēcīga, tad dušā es jutos kā dravņieks bišu pulkā! Smaržoja lieliski un āda pēc tam kļuva patīkami mīksta. Par aromāta noturību gan neko nevaru teikt, jo pēc tam iemasējos ar ķermeņa eļļu, par kuru jums 5.punktā pastāstīšu.

Cena 4.40Ls/100g, 8.00Ls/250g un 14.20Ls/500g (Man pašlaik vēl 100g butilka, bet nu es atvičaju, kad man būs peso, paņemšu lielo puslitru :p)

5) Kā jau pirms tam minēju, pēc dušas ieziedos ar masāžas eļļu Muskuļu maģija (angliski – Wiccy Magic Muscles) 
Sastāvs: kakao sviests (šūnas atjaunojošs brīnumiņš), aduki pupiņas, šī sviests (pasaulē tiek dēvēts arī par sieviešu zeltu), žožobas eļļa, kanēļu lapu eļļa, piparmētru eļļa, kokosriekstu eļļa
Paredzētais efekts: atslābināt nogurušos muskuļaudus ar sildošu efektu
Aromāts ne visiem var patikt – iztēlojies kā smaržo kanēlis kopā ar piparmētrām, abas no šīm eļļām ir ļoti spēcīgas. Lai nu kā, tā ir smarža, pie kuras pierod un kura iepatīkas pēc kāda laiciņa, nevis uzreiz. Eļļa ir jāpatur rokās, līdz tā sāk kust (tas notiek pie 35grādu temperatūras, tāpēc, labāk to nelietot, ja esi saslimis ar drudzi un dedz sātana ugunīs, eļļiņa pazudīs uz neatgriešanos), tad ar to iemasē visas vietiņas, kuras vajag. Es pati viņu izmantoju pēc garas darba dienas, kurā man visu dienu ir bijis jāstāv kājās. Pamostoties no rīta – sāpju vairāk nav. Tā kā palīdz taču, vai ne?

Cena 5.10Ls/gb. (ja vien tu neturi šo eļļiņu starp radiatoriem un laptopu, tā kalpos tev ilgi)

P.S. Sāku strādājot uzkačāt savu krievu valodu un pēc katras darbadienas t/c Domina, jūtos kā atgriezusies no Krievijas. Mīļie cilvēki, cieniet valsti un mācieties latviešu valodu! J


No comments:

Post a Comment