Saturday 12 January 2013

Sabim viss ir baigi labi

Čau, krokši!
Ilgi nekas nav skricelēts. Nu tad lai arī šis posts aiziet par godu jaunajam pitonu gadam!
Viss ir tik superīgi nokārtojies, gan iekšēji sevī, gan arī visā tajā trakumā, kas man apkārt. Ir brīži, kad viss konkrēti izbesī, bet tādu nav baigi daudz. 
Muzikāli viss tikai iet uz augšu, kas laikam arī ir galvenais, jo es tajā visā ielieku tik daudz dvēseles, cik Kombuļu Inese iziet kaila sabiedrībā. Es nevaru sagaidīt Freimaņa tūrīti, kurā mēs ar Kapibarām piedalīsimies. Tie būs 1.02. Valmierā, 2.02. Madonā, 3.02. Ogrē un 7.02. Liepājā. Info noteikti sekos un to varēs redzēt mūsu lapā šeit.

Nākamais, kas ir super duperīgi, esmu beidzot atradusi darbu, kas man patīk. Iepriekš esmu darījusi visādas lietas, mēģinājusi iesmērēt pensionāriem tvaika slotas, uzbāzusies mierīgiem pircējiem ar maizi, kā arī tēlojusi viszini vācu loģistikas kompānijā. Tad nu tagad esmu pārdevēja-konsultante svaigās kosmētikas veikaliņā LUSH. Beidzot man ir sajūta, ka es cilvēkiem pārdodu kaut ko LABU! Un tad jau arī kļūst vieglāk pārdot, attīstās skills'n'shit. Lai nu kā, man riebjas spamot un taisīt reklāmas, bet, mīļās meitenes (arī puiši), izmēģinot LUSH kosmētiku, viss pārējais šķiet fufelis. Vismaz manā gadījumā tas tā bija. 

BY THE WAY, LUSH meklē jaunas pārdevējas-konsultantes, jo drīz vērsies vaļā veikals Galerijā Centrs. Tā kā, if you're interested, dod ziņu! :)

Visu info par LUSH var iečekot šeit:
http://www.lush.lv/
http://www.facebook.com/pages/Lush-Latvija/198547700228963?fref=ts
http://www.draugiem.lv/lush-latvija
http://twitter.com/lush_latvia

Jācenšas jau laikam būs šeit biežāk kaut ko ieskricelēt :)

xoxo
It's Vidriķe, bitch!

1 comment: