Wednesday 9 November 2011

Mudaku mitoloģija S01E01 "Džakonda"

Bija auksts vakars.
 Džakondas maiņa bija jau gandrīz beigusies, kad viņu pārsteidza zvans.
 Tas bija viņas dzīves biedrs melnais krievs Nigōrs. Viņš vēl nezināja par viņas noslēpumaino darbu un to, 
ka jau pēc 24 stundām viņa dzīve sagriezīsies par 180 grādiem. Džakonda bija jauna, no mājām reiz aizbēgusi
16 gadīga pusaudze, kura nu jau bija iepinusies pagātnes rēgu tīklos...
   Dzirdējusi Nigōra zemo, asins stindzinošo balsi, Džakonda uz brīdi sastinga, taču pēc brīža attapās, dzirdēdama viņa kliedzienus klausulē par to, ka viņa neatbild viņam. Nigōram bija apnikuši nemitīgie Džakondas meli.Viņš nojauta, ka Džakonda viņu krāpj...
 Nīgoram interesēja tikai viens jautājums: "Vai tas ir Ņigvars Kuplaste dzemdību nama galvenais operātors?"
    Uz šo jautājumu Džakonda nevarēja atbildēt. Jo vecgada balle Priekulē nekad neizapliek bez sazāļotām un izvarotām autobusa kontrolierēm, jo tieši tāds ir Džakondas dienas darbs. Gala punkts ir pie dzemdību nama un tur katru gadu upuru skaits pārsniedz dzemdību namā grūtnieču skaitu.

   Pulkstens bija tikai 22:10 Džakondu nomocija atmiņas trūkums par vakardienu. ''Kas pie velna vakar notika?'',viņa sev jautāja. 
      |Vienīgais ko atcērēties spēja. Bija skats uz pašas nolaistajām biksēm, kas bija nolaistsas līdz potītēm un atvērto lādi. Un tas arī vis. Viņa jutās apkaunota un piesmieta.
 Jevgēņijs notvēra mirkli un paspēja lādi izsviest pa logu. Taču nejauši... Lāde trāpīja zvaigžņu ielas darbiniecei - palaistuvei Nastjai, kura savukārt bij Ņigvara Kuplastes bijušās sievas māsas meitas draudzene. Tā kā saikne bija ļoti cieša un Ņigvara rokas vēl joprojām bija ar grūtnieču asinīm aptraipītas, Jevgēņijs nolēma karu ar Ņigvaru neuzsākt.
    
  Written by: Rūķis, Ledus, Chupakabra, Sarmīte.

No comments:

Post a Comment