Sunday 29 April 2012

Pļerdaks + Teamwork = Scarface

Tātad! Vakardiena izvērtās dikti smieklīga - nu kā kuram... Una (Gaiļbiksīte) ar Matīsu (Klejojošais Brūnais Ronis) uzaicināja mani (Izpalīgs Bobs) ar Čū (Skudriņu) uz Smilteni. Viss, kā jau vienmēr, iesākās pavisam jauki un mierīgi - pa aliņam, pa šašļikam, pa šampinjonam ar sieru un marinētu gurķīti. Tad protams vajadzēja izdomāt sākt spēlēt King's Cup , kas nekad nebeidzas labi. Mūsu Gaiļbiksīte krita neattapīgā upura lomā un viņai nācās krietni daudz vairāk padzerties nekā citiem, lai gan spēli spēlējām 2x un beigās jau visi bijām diezgan mīksti. Nabaga Ņuņņai nācās dzert pašu King's Cup, kurā bija alus, vīns un beershake. Tad protams mūs sāka fotografēt zibens, kurš, protams, sākās tieši tad, kad man vajadzēja aiziet aiz stūra nokārtot dabiskās un ne pretīgās vajadzības, un zibens mani patiešām ļoti izbiedēja. Puiši izdomāja, ka vajag šaut ar gaiseni pa kaimiņmājas satelīta šķīvi, kas viņiem veiksmīgi arī izdevās. 
Tad, kur gadījies, kur ne, Klejojošais Brūnais Ronis ar Skudriņu nozuda. Es jau zinu, ka viņus nevajag laist kopā, jo viņu starpā iestājās tāda sūdu taisīšanas solidaritāte, kas mani vairs neizbrīna, bet izraisa diezgan labu devu smieklu. Turpinot stāstu, abi  resgaļi bija paņēmuši Gaiļbiksītes pļerdaku (kaut ko līdzīgu mocim) un devās iekarot Smiltenes drošās un mierīgās ielas. Brīdī, kad visi pārējie bijām izdevuši turpināt vakaru Klondaikā, piezvanīju Skudriņam, lai noskaidrotu vai viņi arī mums dosies līdzi, uz ko Skudriņš man atbildēja aptuveni šādi: "Jēbaķ, mēs nopisāmies. Matīs, tu asiņo!!! " To visu protams viņš nestāstīja ar paniku, bet histēriski smejoties. Es biju 100% pārliecināta, ka tas ir joks un jau gatavojāmies sēsties mašīnā, kad izgājām uz ielas un redzējām abus skaistuļus nākam mājās, stumjot pļerdaku pie rokas un klibojot. Skudriņš turēja rokās pļerdaka kreiso stūres daļu, kas bija diezgan smieklīgi. Klejojošā Brūnā Roņa zods bija skaisti un vīrišķīgi izdaiļots ar asfalta slimību, kas beigās izrādījās tik nopietna, ka devāmies uz slimnīcu, kur viņam iešuva 3 skaistas šuves un salīmēja smukus plāksterīšus. Pēc Roņa teiktā, viņam iešpricēja arī kaut ko pret stinguma krampjiem, kas izklausās diezgan bezsakarīgi. Kad viņš iznāca ārā, medmāsa no pakaļas sauca: "Nekas! Uzaudzē bārdu!" Mēs pierunājām Roni nofotografēties, jo, as you know, no pics - didn't happen.
Šeit jūs redzat Roni dikti smaidīgu. Rēta gan būs uz kādu īsu brītiņu, bet atmiņas noteikti saglabāsies uz ilgu laiku :)

1 comment: