Friday 27 April 2012

Starp kūkām, kebabiem un Jāgerīti...

Viss jau sākās ar to, ka pirmā lekcija tika nogulēta, but it was for the greater good. Sajūta, atnākot uz otro, bija lieliska - nebija jāberzē acis, jāblenž vienā punktā un jātirina kājas, lai ātrāk beigtos. Kā arī vieslektore no Polijas padarīja mūsu ikdienas boring lingvistiku daudz saistošāku un atkal atjaunoja sparu mācīties tālāk.
Šodienas degustācijā lielo sparu iedeva gan Jagermeistera šotiņi, kuri tajā pašā veikalā bija pieejami pie cita degustāciju stenda, kā arī vissuperīgākā kolēģīte garā, slaidā un skaistā Madara. Tik pozitīvas emocijas strādājot es vēl nebiju ieguvusi. Pirmo reizi bija tā, ka negribējās nemaz beigt strādāt, jo bija super jautri. Jā.. tas tiešām ir atkarīgs no tā, ar ko tu kopā strādā, jo citreiz tās 3h velkās kā pensionārs uz Centrāltirgu pēc desas. Kā arī mums ar Madaru humora izjūta saskanēja jau no pirmā vārda, kas nāca pār lūpām. Smieklīgi, ka abas uz darbu braucām ar vienu un to pašu 5.trolejbusu, kurā viņa sēdēja man aiz muguras, kamēr abas sarakstījāmies ar sms - cikos, kur tikties, kur tu tagad atrodies. Protams, beigu beigās jau sapratām, ka visu ceļu esam nobraukušas kopā.
Vēl viens super pārsteigums bija degustācijas beigās, kad ne no kurienes uzradās mana bijusī foršā klasesbiedrene no VPĢ fantastiskajiem F - Anete :) Nebiju savu foršo make up ārtistiņu kopš izlaiduma satikusi. + vēl satiku arī Signi, kura arī strādāja turpat Olympias 2.stāvā Tikai Karotēs. Gribēju jau lai šās atbrauc pie manis ciemā, bet laikam jāatliek uz citu reizi - nogurums visām spēlēja savu lomu.
Diena tā jau bija smieklu un smaidu pilna, kad izdomāju pēc darba ieiet Merhaba kebabā, tepat uz Čaka un Tallinas stūra, kur vāciski papļāpāju ar turku izcelsmes kebab'pārdevēju :) Viņš bija tik laimīgs, ka es protu vāciski un es biju tik laimīga, ka varēšu priekš savas vasaras praksītes patrenēties ar kādu vācu valodu. Sarunājām randiņu nākamnedēļ, iešu pie viņa uz darbu dzert turku tēju un parunāsim par dzīvi.


Nezinu kā tev, bet man bija vienkārši lieliska diena!
P.S. Nekad nedzeriet darba laikā! Tādas muļķības var sarunāt, ka maz neliekas. :-)

No comments:

Post a Comment